Reitdiep Huisartsen en Apotheek

Informatie apotheek

De apotheek is sinds 2006 DEKRA gecertificeerd, dit betekent dat de kwaliteit en service jaarlijks worden gecontroleerd en indien nodig verbetertrajecten worden geadviseerd.  

De apotheek is op dezelfde tijden geopend als de praktijk. Krijgt u op het spreekuur medicatie voorgeschreven dan kunt u deze  direct meenemen (indien vooorradig). 

Indien de herhaalmedicijnen voor 10.00 uur besteld worden, dan kunt u deze twee dagen na 16.30 uur of de dagen daarna de gehele (werk)dag kunnen worden afgehaald. Dit geldt voor Oldehove, in Ezinge kan het vanaf 13.30 worden opgehaald
Ook kunt u de medicijnen de dagen hierna van 8.00 tot 17.00 uur afhalen. Wij verzoeken u dan wel rekening te houden met ons werkoverleg van 10.30-11.00 uur en middagpauze van 12.30-13.30 uur. Uw medicijnen kunnen ook, als u via de site besteld, in een 24/7 box met cijfercode worden klaargezet. Deze kunt u dan ophalen wanneer u dat uitkomt. De medicijnen worden gratis bezorgd op dinsdag em donderdag, indien u niet in staat bent de medicijnen op te (laten) halen. 

HuisartsenReitdiep.nl, Huisarts Bellingwolde © 2010-2015   Alle rechten voorbehouden.
webdesign: Mavanov Webdesign (Groningen)   |   fotografie: Walraven Photography (Oldehove)
huisartsen van: Oldehove, Ezinge, Garnwerd, Feerwerd, Dorkwerd, Den Ham, Saaksum, Niehove en Kommerzijl.