Nieuws – Huisartsen Reitdiep – Locatie 2: Haven 4, 9891BA Ezinge
Header afbeelding
Huisartsen Reitdiep
Locatie 1: Molenstraat 11, 9883PL Oldehove
Locatie 2: Haven 4, 9891BA Ezinge

Nieuws

Booster prik Corona via GGD

Publicatiedatum: 10-12-2021

Heeft u vragen over de corona boosterprik, kijk dan op de site www.coronavaccinatie.nl Daar wordt ook vermeld welke jaartallen momenteel in aanmerking komen voor de boosterprik. U hoeft niet te wachten op een uitnodiging per post. We hebben geen invloed op het bespoedigen van de boosterprik.

Lees verder over 'Booster prik Corona via GGD'

Kerstvakantie 27 t/m 31 december 2021 (LET OP GEWIJZIGD)

Publicatiedatum: 08-12-2021

Van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december neemt dokter Van der Riet, te Zoutkamp waar. U kunt hem bellen  in geval van spoed 0595-401300. De apotheek is geopend, met uitzondering van woensdag 29 december.  

Lees verder over 'Kerstvakantie 27 t/m 31 december 2021 (LET OP GEWIJZIGD)'

Griep en pneumokokken vaccinatie

Publicatiedatum: 08-10-2021

De uitnodigingsbrief voor de jaarlijkse griep- en pneumokokkenvaccinatie kunt u vanaf deze week per mail ontvangen. Indien uw mailadres niet bekend is, ontvangt u de uitnodiging per post, later in de maand. Prikdagen: maandag 22 november in Oldehove en dinsdag 23 november in Ezinge, tijdstip volgens schema. Zie hiervoor de uitnodigingsbrief. ...

Lees verder over 'Griep en pneumokokken vaccinatie'

Herfstvakantie 2021

Publicatiedatum: 29-09-2021

In verband met de herfstvakantie is er op maandag 18 en dinsdag 19 oktober geen spreekuur van de huisartsen. De doktersassistente is wel bereikbaar! Voor dringende zaken kan ze een afspraak voor u maken bij dokter Van der Riet, te Zoutkamp. De apotheek is de hele week geopend. Vanaf woensdag 20 ...

Lees verder over 'Herfstvakantie 2021'

Afwezigheid dokter Van der Kamp

Publicatiedatum: 23-08-2021

De afgelopen jaren heb ik zowel in Oldehove en Bellingwolde gewerkt.
Het komende half jaar ben ik, vanwege veranderingen in de bezetting van huisartsen, alleen aanwezig in Bellingwolde en niet meer in Oldehove. Het verdere verloop van mijn toekomstige werkplekken is nu nog onduidelijk, maar daar zal u ter zijner tijd ...

Lees verder over 'Afwezigheid dokter Van der Kamp'

Nieuwe waarnemend huisarts

Publicatiedatum: 23-08-2021

Vanaf vandaag komt huisarts dhr. J.J.P. Zuur ons team versterken. Wij heten hem van harte welkom. Hij zal voor een langere periode dokter de Graaff vervangen.

Lees verder over 'Nieuwe waarnemend huisarts'

Afwezigheid dokter De Graaff, update

Publicatiedatum: 02-07-2021

Helaas is dokter de Graaff nog steeds afwezig. Hij wil iedereen van harte bedanken voor de lieve beterschapswensen, kaarten en attenties.  Het doet hem heel goed! Het is nog onduidelijk wanneer hij weer aanwezig zal zijn. We houden u op de hoogte.

Lees verder over 'Afwezigheid dokter De Graaff, update'

Afwezigheid dokter De Graaff

Publicatiedatum: 16-04-2021

Beste patiënten, U heeft het misschien al gemerkt, maar wegens medische klachten, kan ik momenteel geen patiëntenzorg doen.
Ik heb een acute doofheid aan mijn oor met duizeligheid. Het is onduidelijk hoe het zich ontwikkelt, maar de verwachting is dat ik enkele maanden het heel rustig aan moet doen.
Momenteel nemen ...

Lees verder over 'Afwezigheid dokter De Graaff'