Overname huisartsenpraktijk per 1 april 2024 – Huisartsenpraktijk Reitdiep – Oldehove
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Reitdiep
Molenstraat 11 9883PL
Oldehove

Terug naar overzicht

Overname huisartsenpraktijk per 1 april 2024

Overname huisartsenpraktijk per 1 april 2024

Geachte patiënten,

De apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Ezinge en Oldehove zal per 1 april 2024 worden overgedragen aan dokter Greving.

Dokter de Graaff en dokter van der Kamp gaan dan stoppen als praktijkhouders. Wij zijn blij dat wij de praktijk aan dokter Greving kunnen overdragen, zij is al jaren als huisarts werkzaam geweest in onze praktijk en is voor de meeste patiënten een vertrouwd gezicht.

Helaas komt dan na een periode van 20 jaar huisarts te zijn geweest in Ezinge en Oldehove een einde aan een lange periode waarin wij u met veel enthousiasme en betrokkenheid hebben mogen begeleiden in mooie en moeilijke momenten. Wij willen u bedanken voor u vertrouwen in ons als huisarts en in onze praktijk. Dokter Greving en het medisch team van de praktijk wensen wij het allerbeste voor de toekomst.

Met vriendelijke groeten,

Marc de Graaff

Ad van der Kamp

 

 

Geachte patiënten,

Na vele jaren in deze prachtige huisartspraktijk te hebben gewerkt, zal ik deze per 1 april overnemen van dokter Van der Kamp en De Graaff. Ik ben hen dankbaar voor het vertrouwen dat ze in mij hebben en voor alles wat ik de afgelopen jaren van hen heb mogen leren. Wij zetten, als praktijk en apotheek, de goede zorgen voort.

U kunt ons op dezelfde manier bereiken. Via het vertrouwde telefoonnummer, op de praktijken, e-mail of via het patiëntenportaal (de uw zorg online app). Ook op de website www.huisartsenreitdiep.nl kunt u informatie over de praktijk en apotheek vinden. Uw medisch dossier en gegevens over uw medicatie blijven gewoon beschikbaar. Ziekenhuizen en zorginstellingen worden ook van de overname op de hoogte gebracht. U dient wel zelf bij het ziekenhuis door te geven, op het moment dat u daar bent, dat ik uw nieuwe huisarts ben.

Alle bestaande afspraken gaan gewoon door. Zo ook de lopende behandelingen. Bestelde medicatie staat  (na 2 werkdagen) gewoon voor u klaar.

Ik kijk er naar uit u nog vele jaren goede, persoonlijke en laagdrempelige huisartsenzorg te geven, samen met de collega’s.

Heeft u vragen over de overname, of opmerkingen in het algemeen, bel of mail dan gerust.

Tot ziens op de praktijk!

 

Met vriendelijke groeten,

Kim Greving, huisarts

Publicatiedatum: 08-04-2024